Güncel

İnstagram Dondurma Linki (Nasıl Yapılır?)

Güncelleme Tarihi Ekim 26, 2021 by MTE Yaşam

2021 İnstagram Dondurma Linki (Nasıl Yapılır?)

İnstagram hesabınızı dondurma linki! Hemen içeriğimizde hesabınızı nasıl donduracağınızı görebilirsiniz. Hesabınızı geçici veya tamamen kapatma, ios ve Android sürümünde telefondan instagram dondurma ve 2021 yılı instagram hesabı dondurma, açma için nasıl donduracağınıza dair tüm bilgileri görebilirsiniz.

İnstagram hesabını dondurmak yada kapatmak mı istiyorsunuz? iOS ve Android sürümlü telefonlarınızdan hemen instagram dondurma yapabilirsiniz. İnstagram nasıl dondurulur 2021, instagram hesap dondurma ve hesap silme işlemini web veya telefondan hesap dondurma linkini hemen öğrenebilirsiniz. Bununla beraber unutulan instagram hesabı nasıl kullanılır, geçici olarak kapattığım instagramı nasıl açarım? diyerek merak ettiği tüm soruların yanıtlarını alabilirler.

İnstagram Hesap Dondurma Açma Ne İşe Yarar?

Hesabınızı dondurduğunuzda takipçileriniz, takip ettikleriniz ya da profilinizi arama motorunda aratanlar, siz hesabınıza tekrardan giriş yapana kadar göremeyecektir. Fotoğraflarınızı, videolarınızı, hikayelerinizi görüntüleyemeyecekler. Ayrıca DM yolu ile size mesaj gönderemeyecekler. Bir diğer merak edilen konu ise, İnstagram hesabı dondurulunca aramada çıkar mı? sorusudur. Hesabınızı dondurduktan sonra hesabınız asla görünmeyecektir. Ufak bir ihtimal ile profiliniz görünebilir fakat ekranda ”Hesaba ulaşılamıyor.” şeklinde hesabının dondurulduğuna dair bilgilendirme yer alır. Profiliniz artık kullanılmadığından, arkadaşlarınız sizi paylaşımlarınıza da etiketleyemez.

İnstagram Dondurma Nasıl Yapılır? (İOS ve ANDROİD)

iOS ve Android kullanıcıları telefondan İnstagram Dondurma Linki için vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirler. Bilmelisiniz ki, sadece uygulama yani web/PC üzerinden hesabınızı geçici olarak dondurmanız ve kalıcı olarak silmeniz mümkün olmayacaktır. Kullanıcı adı ve şifreniz ile girişinizi yaptıktan hemen sonra, gerekli adımları uyguladığınızda hesabınızı hemen dondurabileceksiniz.

İnstagram Nasıl Dondurulur? 2021

İnstagram hesap dondurma işlemi yapabilmek için 2 farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlar İnstagram uygulaması üzerinden ve aşağıdaki link üzerinden yapılır:

Hesaplar masaüstü veya mobilden giriş yaparak, her iki şekilde de hesabınızı dondurabilirsiniz.

Instagram hesabını uygulama üzerinden dondurmak, kapatmak ya da silmek mümkün değil. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda yer alan Profili Düzenle seçeneğine tıklayın. Ekranı aşağıya doğru indirdiğinizde Hesabımı geçici olarak kapat yazısını göreceksiniz. Bu menü üzerinden tarafınıza Hesabını neden kapatıyorsun sorusunu yöneltecek. Açılır menü aracılığıyla hesabınızı kapatma sebebini İnstagram’a iletin. Hesabı geçici olarak kapat yazısına tıkladığınızda hesabınızı dondurma işlemini tamamlamış olacaksınız.

Tüm bunların yanı sıra yukarıda yer alan link aracılığıyla doğrudan dondurma işleminin gerçekleştirildiği sayfaya gidebilirsiniz. Bu linke tıklayıp giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan adımları tamamlayarak dondurma işlemini daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. iOS ve Android kullanıcıları bilgisayardan ya da telefondan İnstagram hesabı dondurmak için aşağıdaki adımları takip edebilir;

İnstagram hesap dondurma işlemi yapmak için;

İlk olarak hesabınızı dondurmak için instagram’ın resmi sitesine giriş yapmanız gerekir. Açılan ekrandan profilinize giriş yapın.Ekranınız üzerinden dağ üst tarafta bulunan butona tıklayarak profilinizi açın. Profil sayfanız açıldıktan sonra kullanıcı isminizin yanına bulunan ”Profili Düzenle” seçeneğini seçin. Profilde açılan kısımda birden çok menü karşınıza çıkacak. Bu menülerden en üstte bulunan düzenle seçeneğini seçin. Daha sonra orada bulunan ”Hesabımı geçici olarak kapat” bölümünü seçin. Seçiminizi yaptıktan sonra karşınıza çıkan seçeneği seçin. Seçim yaptıktan sonra instagram size hesabını neden kapatıyorsun? şeklinde sorular soracak. Bu sorulara belirteceğimiz cevaplardan birini seçerek cevap verebilirsiniz. Çok zamanımı alıyor.Takip edecek kişileri bulamıyorum. Gizlilik ile ilgili endişeler. Ara vermek istiyorum.Bir şeyi kaldırmak istiyorum. Çok fazla reklam var. Başka bir şey. İkinci bir hesap açtım.Kullanmaya başlamakta zorlandım. Bu seçeneklerden birini seçebilir ve diğer adımlara geçebilirsiniz. Daha sonra devam et diyerek ”şifreni tekrar gir” seçeneği karşınıza çıkacaktır.Şifrenizi tekrar belirtilen yere girin. Ardından ”hesabınızı kapatmak mı istiyorsunuz?” sorusuna EVET diyerek basın. İnstagram hesabınızı dondurdunuz!

Hesabınızı tekrardan kullanmaya başlayana kadar, arkadaşlarınız ve diğer kullanıcılar profilinize ulaşamayacak, erişemeyecektir.

Bu yöntem için vaktiniz yok ise İnstagram dondurma linkine giriş yaparak, hesabınızı dondurabilirsiniz. İşte bu kadar!

İnstagram Kapatma Linki 2021

İnstagram hesabını kapatmak isteyen kişiler hemen bu linke tıklayarak adımları tamamlayıp geçici olarak instagramını dondurabilirler.

Dondurduğunuz hesabınızı kullanmaktan vazgeçip profilinizi tamamen silmek istiyorsanız bunun için ise instagram hesap silme yöntemini kullanmalısınız. Hemen tek tıkla instagramınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Telefondan İnstagram Hesap Dondurma Linki (DENENDİ)

Telefondan sadece uygulama üzerinden hesabınızı dondurmanız mümkün olmayacaktır. Peki telefondan İnstagram hesabı silinir mi? Pek çok kullanıcının merak ettiği sorulardan bir tanesi de şüphesiz ki budur. Telefondan hesabınızı dondurmanız için gerekli olan link vardır. Telefondan İnstagram hesap dondurma linkine bağlanarak, hesabınıza giriş yapabilir ve dondurma işlemini başlatabilirsiniz. Link: https://bit.ly/instagram-hesap-dondurma-linki

Geçici olarak hesabınızı dondurun!

Geçici Olarak Kapattığım İnstagramı Nasıl Açarım?

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra yeniden açmak için 1 yada 2 gün beklemeniz gerekiyor.Bu süre içinde giriş yapmaya çalışılırsa “hatalı kullanıcı adı yada şifre” uyarısı ile karşılaşabilirsiniz. Bunun sebebi ise hesap dondurma işlemi devam ederken giriş işlemlerinin sistem tarafından algılanamıyor olması olacaktır.Yapılması gereken ise 24 ile 48 saat süresini doldurmak için beklemek. Daha sonra tekrar giriş yapmayı denemelisiniz.Giriş yapmak için tarayıcıdan İnstagram adresine girebilir veya mobil cihazınızdan İnstagram uygulamasını açabilirsiniz.Kullanıcı adı ve şifre doğru bir şekilde yazıldığında Instagram hesabınıza tekrar ulaşabilirsiniz.

Geçici olarak İnstagram kapatma linki için yukarıda yer alan, İnstagram Dondurma Linki kullanabilirsiniz.

İnstagram Hesabı Dondurunca Mesajlar, Resimler ve Takipçiler Silinir mi?

Dondurma işleminizi gerçekleştirdiğinizde hesabınızda bulunan mesajlar, beğeniler, takipçiler, takip ettikleriniz ve kaydettikleriniz silinmemektedir. Profil bilgilerinizin tamamen silinmesi, kalıcı dondurma işleminden sonra gerçekleşmektedir. Dondurma eyleminden sonra sadece profilinize, beğenilerinize, yorumlarınıza ve mesajlarınıza ulaşılamayacaktır.

İnstagram Dondurulunca Profil Görünür mü?

Hayır, siz hesabınızı dondurduğunuzda profiliniz, diğer kullanıcılar tarafından görünmeyecektir. Başka bir hesaptan isminizi arattığınızda ”Böyle bir profil bulunamadı.” şeklinde bir arama sonucu ile karşılaşacaksınız. Bazı durumlarda hesabınız görünse dahi, bilgileriniz asla yer almayacaktır ve hesabınıza erişim sağlanmayacaktır.

İnstagram Dondurduktan Sonra Ne Zaman Kapanır?

İnstagram hesabı geçici olarak kapatıldığında 15 gün içerisinde hesaba tekrar girilmediğinde tamamen kapanır. On beş gün içerisinde hesabınız kilitli ve gizli kalır. Dondurma işlemini sadece 7 günde 1 kez yapabilirsiniz. 15 gün içerisinde hesabınıza tekrar giriş yapmazsanız hesabınız tamamen kapanır.

İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

İnstagram Hesap Silme;

Öncelikle, İnstagram hesap silme linki üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapınız.Sonrasında karşınıza ”hesabını neden siliyorsun?” sorusu çıkacak. Bu soruya verilen seçeneklerden birini tercih ederek cevaplandırabilirsiniz. Açılır menüden seçim yaparak şifrenizi girin. ”Hesabımı kalıcı olarak sil” seçeneğine tıklayın.İşleminiz gerçekleştirildi.Hesabınızı kalıcı olarak sildiniz.

İnstagram, silme adımlarından sonra hesabınız tamamen silinecek ve artık kullanamayacaksınız. Farklı bir kullanıcı bilgileri ile kaydınızı oluşturarak, yeniden sosyal medyayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bilinmeyen, Kullanılmayan İnstagram Hesabı Nasıl Kullanılır?

Başkasının instagram hesabını kapatma sebepleriniz bu durumda çok önemlidir. Eğer başkası olarak tanımladığınız hesabın gerçekten kapatılması gerektiğini düşünüyorsanız hesabın kapanması mümkün olacaktır. Bu durumlarda;

Başka birinin instagram hesabını kapatmak için kişisel hesap ise şikayet ederek, geçerliliğinizi belirtebilirsiniz. İnstagram şikayetinizi incelemeye alır. Gizlilik ve topluluk kurallarına uyumlu ise hesabı kapatabilir. Bir diğeri ise eğer başkasının hesabı butik, ürün yerleştiren bir genel hesap ise bu durumda tekrar incelenerek hesabın kapatılmasına uygun görülür ise işlem yapılır. Örneğin; Kişisel olan hesap çalınmıştır ve bu durumda profil kapatılır. Blog, butik hesaplarında ise çalıntı, yanıltıcı bilgi, dolandırıcılık söz konusu ise bu sebep ile yine kapatılacaktır.

İnstagram Hesabının Dondurulduğunu Nasıl Anlarız?

Dondurulmuş olan instagram hesabınız sonrasında görünmez olacaktır. İnstagram kullanıcısı olarak hiç kimse hesabınıza ulaşamayacak ve profilinizi, takipçilerinizi göremeyecektir. Yapılan herhangi bir aramada çıkmayacak ve bir paylaşımda etiketlenemeyeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir